Премиум бутилка за чай с двойно стъкло и цедка – Brainchai

37.99лв.

Налично

Категория:

Customer Reviews

Based on 6 reviews
67%
(4)
0%
(0)
17%
(1)
17%
(1)
0%
(0)
б
б.р.
най-доброто

изключително съм доволен

С
С.И.
Крехка бутилка

Чаят има страхотен вкус, рано ми е да кажа за ефект тъй като го ползвам от няколко дни. От пъкетът който закупих най-много ми хареса бутилката, която по време на изплакване след лек удър във мивката се разпадна!

М
Мила Стоянова

Премиум бутилка за чай с двойно стъкло и цедка - Brainchai

В
Вера
Бива

Бутилката е супер, удобна за всякакъв loose чай. Самият чай е хубав на вкус, но при лен нямаше този ефект, който се рекламира. Пия го няколко дни вече и чувството на умора ме държи през целия ден. Минах на сутрешно кафе + чая вместо следобедото и една идея е по-добре. За съжаление не мисля, че ще поръчам пак.

Здравейте, Вера,

Благодаря Ви за обратната връзка.
Възможно е чаят да няма толкова силен ефект при някои хора, като това за жалост зависи изключително много от предишната употреба на кафе и изградения кофеинов толеранс.

Напомням Ви, че може да се възползвате от Гаранцията ни за връщане на парите.

Желая Ви продуктивен ден! ⚡

Поздрави
- Йордан, brainchai.com

С
С.

Чаят има страхотен вкус, много ми хареса. Бутилката е супер удобна и точно това, което исках. При мен обаче има един ефект - увеличен апетит и то доста. Забелязах, че вероятно е от чая, но разбира се, не мога да съм напълно сигурна. След няколко дни консумация на чая, я пресутанових, и нещата с апетита се нормализираха. За съжаление няма да продължа да го пия, но го препоръчвам, тъй като наистина ободрява!

К
К.Т.
Хубав чай!

Чая е страхотен, но бутилката се счупи след леко чънване в бара! Иначе ободрява и тонизира, няма сърцебиене но кондицията е чудесна!